head

Gearbox motor

موتور گیربکس

موتورگیربکس یا الکتروگیربکس همانگونه که از نام آن پیدا است از ترکیب یک موتور الکتریکی ویک گیربکس ساخته می شود که در آن وظیفه گیربکس تغییر دور و گشتاور موتور برای رسیدن به دور و قدرت مورد نظر است. گیربکس قادر است قدرت چرخش را افزایش و سرعت آن را کاهش دهد. هر چه نرخ کاهش سرعت در گیربکس بیشتر شود، قدرت آن بالاتر خواهد رفت.

Motor

موتور گیربکس های شافت مستقیم

موتور گیربکس شافت مستقیم یکی از پرکاربرد ترین و محبوب ترین الکتروگیربکس های مورد استفاده در کارخانه ها و کارگاه های صنعتی است.
ساختار این نوع از موتور گیربکس ها بسیار ساده است. معمولا از چرخ دنده های هلیکال با زاویه مشخص نسبت به یکدیگر در گیربکس این موتورها استفاده می شود.
البته در انواعی دیگر ممکن است زاویه ای وجود نداشته باشد.
ابعاد و اندازه این موتورها معمولا کوچک تر از سایر انواع است. به همین دلیل است که دارای کاربردهای گسترده صنعتی هستند.

گیربکس SN

گیربکس های SN از چهار تیپ مختلف تشکیل شده اند که به صورت دنده فولادی و دنده چدنی در مدل های SN1 و SN2 و SN3 و SN4 تولید و معمولا برای نوار نقاله های دستگاه های دانه بندی و اسفالت استفاده می شوند.  این گیربکس ها را دو محور یا گیربکس های محور موازی هم می گویند.
با توجه به اینکه خروجی این گیربکس به صورت هالو شفت (شافت توخالی ) می باشد مستقیما به شافت درام محرک نوار نقاله وصل شده و توسط یک بازو مهار می شود. پرکاربردترین گیربکس های SN، گیربکس SN2 و گیربکس SN3 می باشند.
از لوازم قابل تعویض این گیربکس ها می توان به پوسته گیربکس SN , شفت گیربکس SN , بوش گیربکس SN و دنده گیربکس SN اشاره کرد.

2

این نوع گیربکس تنها با نسبت های ثابت تولید میگردند و جهت تغییر این نسبت ها معمولا با تغییر در سایز پولی دور ورودی و در نتیجه خروجی گیربکس را تغییر می دهند.

گیربکس مازی

گیربکس حلزونی

گیربکس روسی

گیربکس ولوویی

گاردان

فلنچ

قطعات گیربکس

قطعات سنگ شکن
زنجیر صنعتی و دنده زنجیر